Weber MT ridica stacheta

Noi produse lansate la BAUMA 2013!

mai compactor si placa compactoare

Bad Laasphe/Munich – Weber MT dezvaluie noile sale utilaje: maiul compactor “light” SRV 590 si cea mai noua placa compactoare reversibila de sol, CR 9. Cu recentele inovatii de produse, care se vor lansa la BAUMA 2013, compania ridica stacheta din nou.

Pe langa faptul ca fac lucrul pe santier mai economic, noile utilaje Weber MT adauga un element semnificativ de confort, satisfacand astfel si cele mai inalte standarde ale clientilor.

Control electro-hidraulicWeber MT este cunoscut pentru calitatea, fiabilitatea si usurinta in utilizare a utilajelor de compactare. Cu forta centrifugala de 100 kN la greutatea de 730 kg, noul CR 9 ofera noi caracteristici liniei de produse Weber MT. CR 9 iese din multime, cu noul control electro-hidraulic, infinit variabil, care permite trecerea precisa si rapida de la compactarea inainte la compactarea inapoi.

Bara de ghidare

Vibratiile scazute transmise catre operator si bara de ghidare proiectata ergonomic permit operatorului sa lucreze mult mai mult fara sa simta oboseala. In plus, bara de ghidare poate fi ajustata in functie de inaltimea operatorului.

Ambreiaj centrifugalToate produsele au fost facute cu mare atentie la fiecare detaliu si garanteaza un nivel ridicat de siguranta pentru operator. Unul dintre aceste detalii este ambreiajul centrifugal cu autotensionarea curelei de transmisie.

 

 

 

 

Motorul diesel Hatz 1D 90, genereaza putere mai mult decat suficienta. Noul CR 9 straluceste cu adevarat prin caracteristicile sale de operare si este, de asemenea, disponibil cu sistemul de control al compactarii COMPATROL ®, extinzand in continuare clasa premium de utilaje compactoare de sol.

Mai compactorNoul mai compactor SRV 590 este folosit la compactarea solului pentru constructia de canale si montarea țevilor, pentru gradinarit si peisagistica. Avantajele sale: greutatea de 62 de kilograme si capacitatea de a lucra aproape de marginile peretilor datorita manerului ingust. Utilizarea de componente usoare reduce greutatea acestui mai, facandu-l mai convenabil pentru munca si usor de transportat. In ciuda greutatii mici, componentele de inalta rezistenta ale SRV 590 garanteaza rezultate excelente de compactare si ofera un utilaj robust si de lunga utilizare. Convenabil: indicatorul de nivel scazut de ulei incorporat în SRV 590 (Honda GX 100) impiedică pornirea motorului daca nivelul uleiului este prea scazut.

Sistem compactare

Noul sistem de compactare al maiului SRV 590 presupune o noua tija piston, sistem de ungere si sistem de amortizare piston (Elastomer).

Weber MT, specializat in utilaje de compactare, va prezenta, de asemenea si alte inovatii (la inceput, ca prototipuri) in zona deschisa F de la BAUMA, standul F 1107/1.

Informatii despre produse, pe scurt:

Placa compactoare reversibila de solCR 9 – placa compactoare reversibila de sol

 • Puterea marea a motorului: pierderi minime de energie datorita curelei de transmisie de tip V.
 • Intretinere minima datorita, de exemplu, ambreiajului centrifugal cu autotensionarea curelei de transmisie.
 • Durata de viata extinsa a motorului datorita faptului ca patrunde mai putin praf in compartimentul motorului.
 • Aspirarea aerului pentru racire si pentru functionarea motorului se face pe partea dinspre operator.
 • Cabluri de acceleratie protejate, prin instalarea in interiorul barei de ghidare.
 • Latimi de lucru variabile prin utilizarea de placi extensie.
 • Pornire electrica in echiparea standard.

Mai compactorSRV 590 – mai compactor

 • Numeroase componente fabricate din materiale de inalta rezistenta, dar usoare – “constructie usoara”, termen preluat din industria auto.
 • Nivel inalt de siguranta a operatorului datorita sistemul puternic de filtrare a aerului ce include un prefiltru de tip ciclon, care previne infiltrarea murdariei la motor.
 • Rezervor combustibil cu filtru combustibil integrat, buson rezervor cu sistem de aerisire automat si purjare.
 • Grad ridicat de rezistenta la uzura, datorita tratamentelor speciale aplicate materialelor de fabricatie.
 • Transport usor datorita manerelor.
 • Indicatorul de nivel scăzut de ulei, incorporat în SRV 590 (Honda GX 100), previne pornirea motorului in cazul in care nivelul este prea scazut.

Despre Weber MT
Weber Maschinentechnik GmbH este o companie de nivel mediu, localizata in Bad Laasphe/Germany. Compania are activitati de export si vanzare in toata lumea, in proportie de peste 60 % din total. Weber MT este reprezentata pe cele mai importante piete. Filiale autonome sau birouri de vanzari operează in SUA, Canada si America de Sud. Investitiile in cercetare si dezvoltare asigura calitatea ridicata a utilajelor. In dezvoltarea de produs, compania realizeaza cercetarea de baza la nivel stiintific. Un exemplu in acest sens, este inovatoarea tehnologie COMPATROL® – primul sistem de control continuu al compactarii pentru placi reversibile de sol, disponibila si in varianta de management al utilajului si de service.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *