Noul numar al revistei my-webermt

My Weber MTA aparut noul numar al revistei my-webermt, redactata de producatorul german de utilaje pentru compactare Weber MT. Din cuprins:

 

 

 

 

 

 

 

 

Produse de inalta specializare

Burkhard StolzUtilajele pentru constructii trebuie proiectate special pentru domeniile de aplicatii cerute si pentru conditiile dure de zi cu zi de pe santiere. Pentru a intampina nevoile clientilor este indispensabila cunoasterea amanuntita a proceselor de lucru si a conditiilor de pe santiere.

De aceea, orice dezvoltare de produs incepe cu stabilirea unei liste de cerinte realizata prin colaborarea mai multor departamente ale Weber MT. Se iau in calcul rezultatele si experientele departamentului de vanzari, serviciile post-vanzare si departamentul de  productie pentru ajunge la inovatie. Dezvoltarea unui produs in concordanta cu un profil definit, implica intotdeauna teste intensive realizate in spatiile de testare Weber. Cunoasterea exacta a parametrilor masinilor are o influenta directa asupra proiectarii produsului.

Burkhard Stolz
Head of Research and Development Department Weber MT

 

Zeppelin Rental si Ramirent: incanta clientii prin calitate

Zeppelin Rental
Inchirierea de echipamente pentru constructii a devenit un trend in Germania. Tot mai multe companii inchiriaza utilaje pastrandu-si astfel lichidatatea altfel redusa prin achizitie. Utilajele Weber MT joaca un rol important in programul a doua companii de inchirieri de succes: Zeppelin Rental si Ramirent. Ambele companii apreciaza calitatea ridicata si raportul excelent pret/performanta al echipamentelor Weber MT.

 

Partener de afaceri puternic
Parteneriat de durata cu RUBAG – companie elvetiana

Utilaje puternice, inovatii constante si servicii post-vanzare prompte: acestea sunt caracteristicile produselor Weber MT. Este reputatia pe care compania vrea sa o transmita si in afara granitelor Germaniei. In Elvetia, de exemplu, distribuitorul de echipamente pentru constructii vinde si inchiriaza din orasul german Bad Laasphe.

 

Cu toata viteza inainte, catre Republica Ceha
Utilizarea potentialului de crestere in viitor

Weber in Republica Ceha

Weber MT vede sansele sale de crestere in viitor si si-a extins activitatea pe pietele externe. Compania specializata in placi compactoare reversibile de sol si-a stabilit inca un birou de vanzari in Republica Ceha.

 

 

Oportunitatile de crestere ale Weber MT

Katharina WeberInterviu cu Katharina Weber despre oportunitatile de crestere ale Weber MT pe pietele straine si despre noua sucursala din Republica Ceha.

 

 

 

O echipa bine coordonata
Placa compactoare cu nr. 100 pentru Himmelsbach

CR 8 CCDWeber MT si distribuitorul de echipamente pentru constructii Himmelsbach lucreaza excelent impreuna de ani de zile. Recent, distribuitorul a achizitionat placa compactoare CR 8 cu nr. 100, echipata cu sistemul de control al compactarii COMPATROL. Clientii Bernhard Himmelsbach sunt mai mult decat multumiti de aceste masini puternice, usor de intretinut.

 

GaLaBau: focus pe maiurile compactoare

galabauIn perioada 12 – 15 septembrie 2012, va participa cu o suprafata de 130 m.p. la expozitia GaLaBau din Nuremberg. Focusul va fi pe placile compactoare reversibile si pe maiurile compactoare.
GaLaBau: sala 7, standul 106.

 

Wolfgang Preis se apropie de pensionare

Wolfgang Preis

Wolfgang Preis, care a lucrat pentru Weber MT din 1978, intentioneaza sa se pensioneze. Desi are 65 de ani, nu vrea sa se desparta definitiv de companie. A fost multi ani seful Departamentului de Vanzari Interne, devenind mai tarziu Key Account Manager. El va detine in continuare portofoliul clientilor importanti.

 

 

Download revista my-webermt online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *