Motoarele John Deere: pregatite pentru orice aplicatie

John Deere logo

aplicatii militareMotoarele John Deere sunt gata pentru orice aplicatie. Ca lider in tehnologia off-highway, motoarele John Deere sunt construite pentru a rezista in orice conditii de lucru: vibratii puternice, praf inecator, timp indelungat la temperaturi extreme.

John Deere a acumulat 30 de ani de experienta in producerea motoarelor care  functioneaza in conditii extreme, atat pe combustibil diesel clasic, cat si pe combustibil pentru avioane. Se foloseste tehnologie de ultima ora pentru a mentine performantele motoarelor, economia de combustibil si durabilitatea la standarde inalte.

aplicatii in aviatie

John Deere produce motoare capabile sa functioneze cu mai multe tipuri de combustibil: de 3, 4 sau 6 cilindri; de la 2,9 litri pana la 9 litri; de la 42 CP pana la 331 CP.  Corespunzand normelor de poluare Tier 3 sau Interim Tier 4, aceste motoare pot avea
numeroase aplicatii industriale sau se pot folosi pe generatoare de curent. Pot fi utilizate atat in zonele arctice, cat si in desert; atat la aplicatii civile (aviatia comerciala), cat si la aplicatii militare.

aplicatii militare

Interprima, reprezentant general in Romania pentru motoarele industriale John Deere, asigura servicii in garantie si postgarantie, revizii periodice, piese de schimb originale, consultanta tehnica, service mobil. Pentru detalii consultati Departamentul Post-vanzare Interprima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *