A inceput numaratoarea inversa pentru Final Tier 4 / Stage IV

John Deere logo

Motoare John DeereNoile norme Final Tier 4 / Stage IV pentru motoare, referitoare la emisiile de noxe, creeaza ingrijorari in randul utilizatorilor. John Deere intelege aceste ingrijorari si asa cum ne-am obisnuit se concentreaza in a implementa tehnologiile potrivite la momentul potrivit, pentru a mentine si imbunatati performantele motoarelor produse.

Numaratoarea inversa pentru Final Tier 4 / Stage IV a inceput.

Noile norme Final Tier 4 / Stage IV se vor pune in aplicare dupa cum urmeaza:

  • pentru motoarele cu puteri de 130 kW (174 CP) sau mai mult – incepand cu ianuarie 2014;
  • pentru motoarele cu puteri intre 56 si 129 kW (75 – 174 CP) – incepand cu octombrie 2014;
  • pentru motoarele cu puteri mai mici de 56 kW (75 CP) – incepand cu ianuarie 2013.

Nivelul de emisii de particule solide stabilit de normele Interim Tier 4 / Stage III B raman valabile si pentru Final Tier 4 / Stage IV, in timp ce nivelul de oxizi de azot va fi redus cu aproximatov 80%.

Motoarele care corespund normelor de poluare Final Tier 4 / Stage IV aproape ca nu vor mai produce particule solide si oxizi de azot. Aceasta este o realizare care poate fi aplaudata atat de ingineri, cat si de protectia mediului.

NOx – oxid de azot, ce reactioneaza in atmosfera cu hidrocarbonati.
HC – hidrocarbonati, un rezultat al arderii.
PM – particula solida, un rezultat non-gazos al arderii.

Performanta, fiabilitate, durabilitate.

Motoare diesel John Deere

Aceste trei cuvinte reprezinta inima experientei John Deere in productia de motoare. Puteti conta pe motoarele John Deere: va vor furniza aceeasi putere, zi dupa zi, an dupa an, in cele mai dure conditii de lucru. Pentru a indeplini cerintele tot mai severe referitoare la emisiile de noxe, John Deere a urmat un plan bine stabilit. A adoptat sistematic noi tehnologii si le-a integrat cu solutiile deja verificate in practica. Astfel s-a ajuns la un sistem integrat de control a emisiilor pentru motoarele Final Tier 4 / Stage IV, optimizat pentru a corespunde cerintelor, dar si pentru a creste performantele motoarelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *